Over ons:
Taxi Centrale Hoofddorp
Taxi Centrale Hoofddorp is een jong en dynamisch bedrijf.
wij zijn een gecertificeerd bedrijf. Dat kunt u herkennen aan het TX keurmerk en het logo daarvan. Taxi Centrale Hoofddorp zorgt voor een aangename taxi- of busrit in de regio Schiphol, Hoofddorp, Haarlemmermeer en de Bollenstreek.
Wij zijn gespecialiseerd in zakelijk vervoer, personenvervoer, groepsvervoer, en Crew vervoer. Wij bieden vervoer op het hoogste niveau en tevredenheid van onze klanten staat bij Taxi Centrale Hoofddorp voorop.
Bent u op zoek naar een comfortabele, snelle, betrouwbare en betaalbare taxi? Dan bent u bij Taxi Centrale Hoofddorp op het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring, verzorgde auto’s en ervaren chauffeurs in de regio Hoofddorp, Haarlemmermeer, Nieuw-Vennep, Aalsmeer, de randstad en Schiphol, maken wij het vervoer van A naar B veilig en plezierig voor u.
Bij Taxi Centrale Hoofddorp kunt u op uw gemak betalen met contante betalingen, American Express, Visa, Maestro, Matercard en uiteraard met uw betaalpas.
Bij Taxi Centrale Hoofddorp heeft u ook de mogelijkheid om u en uw zakelijke relaties op rekening te laten rijden. Voor zakelijke klanten hebben wij extra diensten zoals gratis internet in de taxi.
waarborgen van kwaliteit van onze dienstverlening en voldoen aan de verwachtingen van onze klanten staan bij Taxi Centrale Hoofddorp voorop.