Bel nu : +31 23 555 39 00

Taxi Centrale Hoofddorp is een jong en dynamisch bedrijf

wij zijn een gecertificeerd bedrijf en dat kunt u herkennen door de TX keurmerk en de logo daarvan. Taxi Centrale Hoofddorp zorgt voor een aangename taxi of het bus rit in de regio Schiphol, Hoofddorp, Haarlemmermeer en Bollenstreek.
Wij zijn gespecialiseerd in zakelijk vervoer, personenvervoer, groepsvervoer, en Crew vervoer. Wij bieden vervoer op het hoogste niveau en tevredenheid van onze klanten staat bij Taxi Centrale Hoofddorp voorop.
Bent u op zoek naar een comfortabel, snel, betrouwbaar en betaalbare taxi, dan bent u bij Taxi Centrale Hoofddorp op het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring, verzorgde auto’s en ervaren chauffeurs in de regio Hoofddorp, Haarlemmermeer, Nieuw vennep, Aalsmeer, Randstad en Schiphol maken wij het vervoer van A en naar B een veilig en plezierig taxi rit voor u.
Bij Taxi Centrale Hoofddorp kunt u op uw gemak betalen met contante betalingen, American Express, Visa, Maestro, Matercard e uiteraard met uw betaalpas.
Bij Taxi Centrale Hoofddorp heeft u ook de mogelijkheid om u en uw zakelijke relaties op rekening laten rijden. voor de zakelijke klanten hebben wij extra diensten net zoals gratis internet in de taxi.
waarborgen van kwaliteit van onze dienst verlening en verwachtingen van onze klanten staan bij Taxi Centrale Hoofddorp voorop.

Email:

Tel:

+31 23 555 39 00